Taal       
Aanmelden   Contact   Foto's
Openingstijden
Maandag:
09.15 - 11.30 uur  met juf Gerda en juf Sytske
Dinsdag:
09.15 - 11.30 uur met juf Aaltje en juf Elisa
Woensdag:
09.30 - 11.45 uur met juf Gerda en juf Sytske
Donderdag:
09.15 - 11.30 uur met juf Aaltje en vrijwilligster Ina
Vrijdag: Gesloten
   
Dagelijks bestuur 
Voorzitter: Sietske de Vries
Secretaris: Atje Visbeek
Penningmeester: Thea Kerlien
Aanmeldingen: Irene Leistra-Sjoerdstra
Algemeen lid: Galinda Snijders
Nieuws
NOV
16
Peuterspeelzaal per 1 januari overgenomen door TIKO Kinderopvang.
Peuterspeelzaal De Eekhoorn wordt per 1 januari 2018 overgenomen door TIKO Kinderopvang.
TIKO staat voor Thuis In KinderOpvang. Meer informatie kunt vinden op de website van TIKO Kinderopvang. 

Nieuwsarchief bekijken
Activiteiten
Alle activiteiten bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Leidsters 
Juf Aaltje
Mijn naam is Aaltsje Monsma en ik woon in Marrum. Ik ben peuterleidster op de dinsdag/donderdag groep op de Eekhoorn te Marrum dit doe ik samen met een vaste vrijwilligster Ina Kingma. Dit doe ik alweer ruim twaalf jaar en elke keer ga ik met veel plezier naar de peuterspeelzaal. Het is elke keer weer een verrassing wat de kinderen doen en vaak met leuke uitspraakjes we moeten dan vaak ook wel eens stiekem lachen.

Mijn hobby”s zijn knutselen wat goed uitkomt in mijn werk ,tuinieren en muziek. Ik speel althoorn bij de muziekver. De Eendracht.Op deze foto doe ik goochelen wat de kinderen erg leuk vinden. Met ingang van Januari 2017 ben ik ook werkzaam op maandag in Hallum op woensdag in Ferwerd en op vrijdag in Burdaard op de p.s.z. Dit zijn de V.V.E groepen  waarbij een extra peuterleidster aanwezig is.

 Juf Elisa

Mijn naam is Elisa Halbesma-Wouda. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Burdaard. Ik werk sinds eind 2013 op de peuterspeelzaal Oer de Brêge in Burdaard.

Ik ben  werkzaam op de dinsdagmiddag en vrijdagochtend. Als 2e leidster werk ik op maandagochtend en donderdagmiddag op de peuterspeelzaal in Burdaard. Wat mijn werk leuk maakt, is de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling, boekje lezen, even gezellig thee dinken in de huishoek enz. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voele bij mij op de groep! 

 

 

Juf Gerda

Mijn naam is Gerda Dijkstra-de Weerd. Vanaf mei 2000 ben ik peuterleidster op peuterspeelzaal ‘de Eekhoorn’ in Marrum. In al die jaren heb ik heel veel kinderen zien passeren. Sinds januari 2017 werk ik op de donderdagochtend in Ferwert, de donderdagmiddag en de vrijdagochtend in Hallum. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. De oudste woont niet meer thuis en de jongste studeert elders en komt alleen in de weekenden thuis. Naast mijn werk ben ik vrijwilliger bij ‘homestart’. Hier ondersteun ik een gezin bij opvoedingsvragen en het beter leren van de Nederlandse taal. Daar komt nog vrijwilligerswerk bij voor de kerk en de buurt. Gelukkig is er altijd nog wel tijd om te ‘nifeljen’. Haken, naaien, kaarten maken en in de tuin bezig zijn. Op internet zijn verschillende websites met allemaal voorbeelden van knutselwerkjes die je met peuters kunt doen. Maar ik heb altijd veel plezier in het zelf bedenken van knutselwerkjes. Wel gebruik ik het internet wel voor inspiratie.

 

 
Juf Sytske
Mijn naam is Sytske van der Velde-Reitsma en ik ben inmiddels 22 jaar peuterleidster in Ferwert. Ik ben getrouwd met Ulco en samen hebben we 2 dochters Janneke en Marijke. Ik werk op dinsdag- en donderdagmorgen met veel plezier op de peuterspeelzaal "Lyts Underdak" in Ferwert. Hier is nu de vrijdagochtend bij juf Hennie bijgekomen. Op maandag- en woensdagochtend ben ik in Marrum bij juf Gerda in de groep.
 
 

De leidsters worden ondersteund door vrijwilligsters Fokje Bouma en Ina Kingma.  

   

Webdesign ©